Thursday, 29 December 2011

Spring time :)


Today is the best day ever sebab setelah sekian lama dikurung dalam penjara rumah..akhirnya dilepaskan untuk keluar with my buddies :) of course we go to the spring :D hahaha long time din't go there..sampei x hafal jalan -.- i go with hani and melody for sure..my roger team :D kami meluangkan masa bersama sebab kami dah tak sama sekolah dah :') so,maybe next year mesti susah nak keluar sebab ada big exam-SPM..jadi only today we can spend our time together-gether..hani n i tengok wayang cerita "mission impossible"..actually aku tak tahu pun cerita tu ada..maklumlah,dah kurang tengok tv jadi banyak benda2 yang aku tak tahu..for my opinion,cerita tu best lah gak sebab adventure dia banyak..woo pusing2 jadi penyamar :D then pusing2 spring...ramai gak manusia yang kami kenal terjumpa kat situ..bak kata orang,manfaatkan masa kita bersama..nanti dah tak dapat jumpa dah..after SPM mesti orang dah ikut haluan masing2 kan :') but,its okay..i'm proud to have such a good buddies...:)

Melody,Hani n me :)

Lots of love,





1 comment: