Wednesday, 25 January 2012

Busy kerr -.-'





Huh lama dah tak update blog nie. dah bersawang dah pun :D hari ni nak cakap sikit tentang kerja sekolah ni. sebenarnya adalah tak puas hati tentang kerja sekolah ni. asal cuti je mesti banyak homework. waaa. dahlah banyak lagi yang belom siap ni. nak start dari mana pun tak tahu -.-' pastu mesti tangguh-tangguh. memang malas lah aku ni. dahlah this year SPM. nak malas2 pulak dah aku ni. folio lagilah banyak nak dibuat. berlambak je dalam beg. tak disentuh pun. Kalau boleh aku nak mintak sokongan moral dari ramai orang ni. haha. Jadi aku rancang nak buat esok :D betul ke aku ni?? its okay. i'll try my best nak habiskan kerja tu. wish me luck. haha. harap-haraplah folio n homework semuanya siap masa cuti ni. amin. :)

hah banyak ni homework yang perlu aku siapkan :D 

                                                                                                       Lots of love,





No comments:

Post a Comment