Thursday, 15 March 2012

The new life begin :)


Assalamualaikum & salam satu Malaysia, salam sejahtera, salam perpaduan, salam kasih, salam sayang.. (chewah, over2 lagi introduction tuh. hehe) Hari ini nak citer2 pasal my new life this year. Tahun nie saya nak SPM, so I have to study hard start right now n hope I can score my SPM :) korang doa-doakan jugaklah ye. Saya ambik 11 subjek untuk SPM n this is my target :
- Bahasa Melayu = A+
- Bahasa Inggeris = A+
- Mathematics = A+
- Pend. Islam = A+
- Sejarah = A +
- Biology = A+
- Chemistry = A+
- Physics = A+
- Additional Mathematics = A+
- Tassawur Islam = A+
- Theathre = A+
Hah, tu jelah subjek yang saya ambik. tapi biology, chemistry, physics dan add math susahlah nak score -.- those subject memang KILLER abis.kadang2 tak fahamlah apa yang cikgu ajar. Try nak fahamkan pun tak dapat jugak. (kata nak dapat A+ tapi buat alasan mcm2. hehe) Takpelah I'll try my best for it. :) Thats only for today and this is some photos that can shows how's my feelings in my new life. chill all. k bye2 :D


me :)
Us :D
study time.
Happy time :D
Action.
Them :)


Lots of love,

4 comments:

  1. hmmm ...keep it up ..!!! hope you'll get what you wish ...!!!

    ReplyDelete
  2. hey..setiap apa yang kita usahakan mesti ada hasilnya..insyaallah..so, all the best in your future..!

    ReplyDelete